Du är vid rodret: 5 steg för att vinna hans hjärta

Vår permanenta expert inom relationer har utvecklat detaljerade instruktioner för en autolady och inte bara hur man sprider intresset för en man i fem hastigheter och tar rodret i ditt förhållande.

Hur många anekdoter och fångstfraser handlar om att en kvinna kör! Män som gnuggar sina händer tycks vänta på en ursäkt för att håna när en annan autolady gör ett misstag. Men när det gäller relationer har en kvinna rätt att styra, och en man behöver bara vara där och inte störa..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Hur lär sig kvinnor denna ”körning”?

Tyvärr lär sig denna konst genom försök och fel, knäckta pelare, krossade strålkastare. För att ett förhållande ska kunna utvecklas smidigt, som en lyxkonvertibel för två glider längs Autobahn, måste du ibland lära dig att ta taxi och ta kontroll i flera år.

I över fem år har jag, Julia Lanske, lärt kvinnor att hantera sina relationer. Låt mig bli din körlärare också! I den här artikeln kommer jag att berätta om tekniken ”fem hastigheter av människans intresse”, när du ska byta dem och varför du behöver göra det..

Gnista, tändning – låt oss gå!

Första hastigheten. Kvinnans utseende

Män älskar med sina ögon. Naturligtvis stannar de till slut med de kvinnor som är vackra på insidan. Men vid första anblicken kan du bara fånga med ett attraktivt utseende..

För att sätta en man i första hastighet är det inte nödvändigt att ha en getingmidja, kurvformiga former och perfekta ansiktsdrag. Och du behöver verkligen inte se för sexig ut – då slår han på turboläget och han kommer att räkna sina resurser för en kort bit av relationerna. Förstår du vad jag menar?

Den manliga blicken stannar mot en kvinna som sticker ut i mängden på ett harmoniskt sätt: från snygga frisyrer till snygga kläder, från diskret framgångsrik smink till accessoarer och doft..

Den första hastigheten är den kortaste: några sekunder räcker för att imponera. Och att arbeta på utsidan är mycket lättare än på den inre världen – stylister och skönhetsmästare hjälper dig.

Du lämnar inte den första på länge – slå på den andra!

Positiv energi och känslor

Han fick dig att sticka ut från mängden andra kvinnor – bra. För att aktivera en mans intresse för den andra hastigheten är det nödvändigt att sända kvinnlighet, vänlighet, värme, generositet, positiva känslor..

Leende! Visa att du älskar livet och att det älskar dig. Tänk dig att du är en varm och öm sol som värmer alla som står bredvid honom. Vem skulle vägra detta?

Ge en man ett gott humör – han saknar så mycket i en komplex och spänd manlig värld. Och även om din dag inte lyckades, var det en olägenhet och mer än en – du borde inte hälla en hink med negativitet på en mans huvud. Känslor är inte ett element, du kan lära dig att kontrollera dem. Och när du blir av med de ”falska” fiolerna i orkestern av dina känslor kommer ditt företag alltid vara välkommet och trevligt för en man. Han kommer att känna ditt engagemang, känslomässiga uppfyllelse … Och då är det dags att inkludera det tredje!

Tredje hastigheten – får fart

Din kroppsplastik och sexualitet

Vi fortsätter att hålla hans uppmärksamhet på oss själva – tungt artilleri används på instinkternivå: graciöshet och sensualitet i rörelser. Enkel gång, flytande gester, hållning, hela kroppsspel – det här hjälper dig att avslöja ditt självförtroende, frigörelse, lätt feminin energi och subtil sexualitet.

De säger att språket tar dig till Kiev. Och i ditt fall kan kroppsspråk leda till harmoniska relationer! Mannen tar inte blicken från dig, tycker om att vara med dig, beundrar hur du flirtar och flörtar. Hans intresse växer – och det är dags att gå vidare till nästa hastighet.