Typer av beteenden hos kvinnor som inte kan hålla en man

Om du inte byter, lämnar han igen …

Ibland är en mans avgång från sin andra hälft helt obegripligt för en tjej. Det vanliga sättet att leva och vid första anblicken etablerade relationer kanske inte passar en man alls, och som ett resultat ett smärtsamt uppbrott. Det finns dock flera skäl som kan ge logiska förklaringar till hans avgång. Vår expert kommer att berätta om vilka typer av beteenden hos kvinnor som lämnar.

1. Du värdesätter inte relationer.

Den kanske vanligaste anledningen till att män överger sin kvinna är när de känner att de inte uppskattas. Som praktiken visar är det bara ett fåtal kvinnor som uttrycker sin tacksamhet mot mannen de älskar. Brist på tacksamhet gör att en person lämnar regelbundet. Då börjar han leta efter människor som kommer att uppskatta honom. En kvinna är så uppslukad av vardagliga rutiner att hon helt ignorerar alla hennes ansträngningar. Hon känner att det är det viktigaste manliga jobbet att vara leverantör..

2. Du klagar ständigt

Män börjar känna sig otillräckliga när deras kvinnor ständigt klagar över hur svårt deras liv är jämfört med grannens. Kvinnor kanske känner att de helt enkelt häller ut sina hjärtan framför de män de älskar, de behöver inga lösningar på sina problem. Män, å andra sidan, är under press för att hitta snabba lösningar på alla de problem deras kvinnor står inför. När han inte kan hitta dessa lösningar känner han sig otillräcklig och under press i närvaro av den kvinna han har misslyckats..

Trycket av missnöje med sin kvinnas behov ekonomiskt, känslomässigt eller fysiskt får honom slutligen att lämna.

3. Om du inte delar hans intressen

Oavsett hur förhållandet började, om det någon gång finns ett kompatibilitetsproblem, kommer män att tala mindre om det. I slutändan, när det inte finns något kvar mellan paret att diskutera eller utbyta, kan kvinnan fortsätta att ignorera situationen. Men en man vill hellre komma ur detta döda förhållande utan någon klargörande..

4. Om du ger upp intimiteten

Trots populär tro är brist på sex inte den främsta anledningen till att män lämnar. Den verkliga anledningen är brist på intimitet. Fysisk och emotionell närhet är bränslet i varje förhållande. Det kan hjälpa paret att övervinna de tuffaste barriärerna. Ändå är sex viktigt för ett förhållande. När ett par har en annan könsdrift, måste personen förbli missnöjd. Denna obalans skapar en splittring i förhållandet som kan korrigeras genom emotionell intimitet, men bara i viss utsträckning. Banden för alla par kan lätt brytas om det inte finns någon intimitet..

5. Om du alltid dominerar

De flesta män har enorma egon. Ingen man skulle vilja kallas henpecked. Oavsett hur mycket en man älskar sin kvinna, det finns en gräns som han skulle vara villig att ge efter. Vid någon tidpunkt kommer han att känna att hans åsikt inte respekteras. Det var då han inte skulle motsätta sig att ta drastiska steg för att bryta ur ett sådant förhållande. De flesta män föredrar en kvinna som respekterar dem mer än hon älskar dem. I slutändan, om han misslyckas med att tämja sin dominerande partner, lämnar han helt enkelt oväntat..