Skämt hos tjejer som lockas av män

Rör vid brister som bara ger charm.

Genom direkta frågor och intima samtal med kända män fick vi reda på vad de anser vara höjdpunkten hos kvinnor. Svaren var oförutsägbara, vi försökte välja det mest intressanta.

Pojkfrisyr

”Jag blev vid första anblicken kär i en tjej med kort hår. Det här är det första jag märkte hos henne och vad som hakade mig. Frisyren gav henne en viss sårbarhet och ömhet. Dessutom är jag övertygad om att endast en riktigt attraktiv och självsäker tjej kan bestämma sig för en sådan extrem frisyr. ”.

Spruckna läppar

”I mitt senaste jobb var jag galen på kontorssekreteraren. Hon var inte en långbenig docka i minikjol. Det var en vanlig, lite pressad tjej. Ingen tycktes ens märka henne. Men jag fick mig själv att tänka att jag ständigt såg hur hon slickade hennes redan spruckna läppar. Det verkade för mig så orimligt, och hon själv var så sårbar i sitt medvetslöshet att jag helt enkelt inte kunde få henne ur mitt huvud. Jag kunde inte stå ut med det, gav henne en hygienisk läppstift och frågade henne på en date ”.

Kreativ strimma

”Jag insåg att jag älskar henne när jag först såg henne i den kreativa processen. Hon målade, sittande på golvet, med en slarvig bulle, i en skjorta färgad med färger och rynkade pannan roligt. När hon målade kollapsade hon in i en avlägsen värld, obegriplig och okänd. Jag ville så mycket att känna henne, att förstå, att avslöja ”.

Naturlig hårighet

”Jag är en oförbättrad pedant i livet. Därför fick jag en irreparabel chock när jag befann mig i sängen med en tjej som inte hade hårborttagning i bikiniområdet. I teorin visste jag att hår kunde växa där, men när jag såg det i praktiken var jag bara bedövad av förvåning. Det slog mig så hårt att jag inte kunde få den här tjejen ur huvudet på ytterligare ett par månader. Vi träffades nyligen igen och hade en fantastisk tid. Det är konstigt att säga det, men det var hennes hårighet som fick den här kvinnan att sticka ut från resten. ”.

Lässtil

”Jag såg henne på tunnelbanan, hon läste. Jag satt bara, log och kunde inte ta bort ögonen på det sätt som hon tyst rörde läpparna och sa allt hon läste. Jag beundrade hur entusiastiskt hon ägnade sig åt boken, med vilken otålighet hon bläddrade i sidorna för att snabbt få reda på vad som skulle hända härnäst. I det ögonblicket drömde jag att det i hennes händer nu är en av mina favoritböcker … När jag insåg att detta bara var en dum detektivhistoria hade jag inte tid att bli upprörd, för jag fick hennes glada blick på mig själv ”.

Liten tatuering på en intim plats

”Jag hatar tatueringar. Jag tycker att det här är dålig smak. Men när jag såg en liten björngröng på skinkan på en av mina bekanta insåg jag att jag aldrig sett något trevligare i mitt liv. Jag förstår fortfarande inte om jag blev kär i flickan själv eller med den här sexiga tatueringen. ”.

Talfel

”Jag blev fängslad av en tjej med en liten stammare. När jag först hörde henne tala ville jag krama henne och aldrig släppa taget. ”.