Framgångshemligheter för par med stora åldersskillnader

Kommer du ihåg genren klassiker om förhållandet mellan individer av motsatt kön i olika åldrar – Nabokovs ”Lolita”? Till och med Sigmund Freud märkte att en man lockas av kvinnor som liknar hans mor och en kvinna till sin far. Detta förklarar ett sådant socialt fenomen som par i olika åldrar. Nyligen finns det fler och fler av dem. Varför? Och vad håller människor så här tillsammans? Är det kärlek? Låt oss försöka lista ut det.

Hemligt nummer 1. Han är fadern. Och älskare

De säger om sådana människor: ”En man är i sin bästa tid.” Som Carlson. Utbildar och lär ut kärlekens och livet. Kanske var det inte tillräckligt för honom i livet. I sin ungdom var han gift med en kvinna i samma ålder, och hon försökte krossa den lilla mannen för sig själv. Nu ville han ha frihet, det fanns ett behov av att ta hand om någon, att lära ut livet. Och han kommer definitivt att hitta en, tro mig. Eftersom det finns många människor som vill bli bortblåsta från dem i vår tid av feminism och kvinnors oberoende.

Exempel på sådana par bland våra kändisar: Oleg Tabakov och Marina Zudina, Yulia Vysotskaya och Andrei Konchalovsky, utomlands är detta ett exemplariskt par av Catherine Zeta-Jones och Michael Douglas.

Det viktigaste för båda är att känna kanten när partnerns öppna ”användning” börjar. Även om det finns många sådana par som verkligen kommer att gilla det.

Hemlighet nr 2. Erfaren Seductress Mom

Bland moderna affärskvinnor finns det många sådana desperata kvinnor som förvärvar unga älskare. Det finns många anledningar: brist på tid för ett personligt liv i rätt tid, rädsla för att användas, dåliga erfarenheter med kamrater och en mängd andra fallgropar. I ett förhållande med en ungdom känner äldre unga damer sig mer självsäkra. De förverkligar sin fulla potential som mödrar, samtidigt som de visar en anmärkningsvärd upplevelse inom kärleksområdet..

Om du inte har haft sådana fall men verkligen vill prova kan du se som en guide att använda: ”Min bästa älskare”, ”Låtsas vara min pojkvän”, ”Jag kommer aldrig att bli din” och andra Hollywood-filmer där huvudpersonerna – mogna hon och unga han.

Hemligt nummer 3. Jag vill ta hand, jag älskar vård

Det har alltid varit och kommer att finnas de som vill bli omhändertagna och de som gärna accepterar denna vård. Detta är den viktigaste grunden för förhållandet mellan nymfestudenter och erfarna universitetsprofessorer (som ett exempel) eller mellan 40-åriga chefer och deras unga och vackra underordnade. Det är inte ett faktum att denna önskan att ta hand och vara omgiven av vård kommer att vara länge, men så länge den är närvarande kommer förhållandet att vara ömt och passionerat..

I ett sådant förhållande, på Hitchcocks thrillerspråk, älskar den ena medvetet att vara ett offer och den andra en beskyddare. Och detta är inte sadomaso, det här är ett modernt liv.

Hemlighet # 4: Bättre sen än aldrig

De par som har ett förhållande baserat på denna punkt visar sig vara de starkaste vid utgången. De väntade länge och längtade efter kärlek. Sådana individer kommer att vårda och vårda sin kärlek på alla möjliga sätt, även om det inte alls är kärlek utan bara en fysisk attraktion. Psykologer säger att dessa människor kommer att stänga ögonen för många av deras partners misstag och rättfärdiga dem på alla möjliga sätt. Om de andra halvorna inte överskrider gränsen för tålamod för dem som är hungriga efter kärlek, kan sådana fackföreningar pågå i århundraden..