16 saker som inte kan förlåtas ens för en älskad man

Man tror att kärlek kan övervinna allt potensmedel för kvinnor, annars är denna känsla helt enkelt inte verklig. Men oavsett hur det är! Det finns saker som inte kan glömmas även efter dussintals ursäkter för din andra hälft, och detta handlar inte alls om förräderi. Så vilka människors handlingar och gärningar är helt enkelt oacceptabla i ett förhållande?

1. Korrespondens med andra kvinnor bakom ryggen

Det verkar som om det inte är något fel på det. Det kan finnas hundratals kontakter på hans mobila och sociala nätverk, men alla dessa unga damer är virtuella, och du är så verklig och alltid där. Tyvärr är en sådan åsikt fel, om han gör det i hemlighet för dig, har han något att dölja. Detta beteende gränsar till fusk, och flirta är en mild grad av fusk. Så om din pojkvän ger efter för provokationer och svarar på meddelanden från andra tjejer, är det här en allvarlig anledning att tänka på att bryta upp..

2. Respektlöshet för ditt jobb / karriär / hobby

Här är en annan klocka för att börja tänka på att bryta upp. Även om han bygger raketer eller styr ett flygplan och du arbetar som servitris, ger det honom inte rätten att tro att ditt arbete är mindre värdefullt. Troligtvis är det inte ditt jobb som betyder något, utan hans attityd till dig. Det betyder också att han ser hos dig en person som inte kan ta hand om sig själv, så han kommer verkligen inte att diskutera dina problem och problem med dig..

3. En tendens att skylla på dig för dina misslyckanden och misslyckanden

”Det är allt på grund av dig.” Om du hör den här frasen från din utvalda flera gånger om dagen kan ditt val av livspartner orsaka tvivel. Kanske har du en skuldkänsla, men du måste komma ihåg att först och främst är din man vuxen, och ingen är skyldig i hans misslyckanden, utom han själv. Om han flyttar ansvaret för sina handlingar till andra människor betyder det att han ännu inte har mognat känslomässigt, och det är osannolikt att du kommer att kunna bygga ett seriöst förhållande med en sådan person.

4. Respektlös och oförskämd behandling av dina familjemedlemmar eller dina vänner

Kommentarer är onödiga här. Vem gillar det om en älskad inte kommer överens med vänner och föräldrar. Och inte bara kommer han inte att sträva efter att göra ett bra intryck, utan han kommer också att betrakta dina nära och kära helt enkelt ovärdiga för hans uppmärksamhet. Det är ändå svårt att älska en person som inte anser det nödvändigt att kommunicera med dina familjemedlemmar, inte ens för din skull. Dessutom blir det helt klart av hans beteende att du inte betyder något för honom..

5. Brist på respekt för dina önskemål

Om allt du vill ständigt stöter på strikta förbud och ett hårt ”nej”, så spring bara från en sådan man. Kanske först verkar det för dig att du helt enkelt är mycket älskad och tas om hand, men det är långt ifrån fallet. Om du inte får gå en promenad med dina vänner och får veta vad du kan ha och vad inte, kommer det definitivt inte att leda till något bra i ditt förhållande. Du behöver inte en hemtyrann?

6. Använda dig för att uppnå själviska mål

Grunden för alla förhållanden är jämställdhet mellan partners. Kom ihåg: du behöver inte barnpassa en man, vara hans personliga chaufför eller en bankomat. Naturligtvis måste du stödja din nära och kära, men du kan inte låta din nära och kära sitta på din nacke. Han är vuxen och ganska kapabel att hantera sina egna problem..

7. Grymhet

Om du såg hur din älskare sparkade en försvarslös kattunge eller kastade en sten på en herrelös hund utan anledning, är det här en allvarlig anledning att slå alarm. När allt kommer omkring, om en man är van vid att hävda sig på bekostnad av dem som är mycket svagare än honom, betyder det att han kan höja handen mot dig och dina barn. Det är bättre att hålla sig borta från sådana representanter för det starkare könet. Och din gränslösa kärlek till honom är definitivt inte en anledning att uthärda förödmjukelse..

8. Missbruk av alkohol och andra olagliga droger

Du kan naturligtvis ägna hela ditt liv åt att befria din älskade från missbruk, men innan du offrar dig själv, tänk på om du verkligen behöver det. Om en person själv inte vill bekämpa alkoholism, spelberoende och drogberoende, är det osannolikt att han lyssnar på dig. Visst finns det trevligare saker i ditt liv än att försöka hjälpa någon som inte uppskattar det..

9. Små lögner

Lögner räknas inte för gott. Men om en man ljuger för att undvika straff, eller utan anledning och i mindre bagateller, bör sådant beteende inte ignoreras. Du kan knappt lita på en sådan person..

10. Konstant kontroll

Håller en man reda på alla dina telefonsamtal och korrespondens med dina flickvänner? Han är avundsjuk, det betyder att han älskar, du blir rörd av dig själv. Hoppa inte till slutsatser. Detta beteende är helt enkelt utanför gränserna och blir paranoid. Bli inte förvånad om det en dag visar sig att du är under videoövervakning. Och poängen här är inte att han är rädd för att förlora dig, utan i den banala misstro mot dig.

11. Offentlig förnedring

Du kan inte förlåta din partner för förolämpningar eller förnedring av dig själv, varken privat eller offentligt. Om din älskare höjde sin röst mot dig eller gjorde skarpa och obscenta skämt i din adress i närvaro av dina gemensamma vänner och bekanta, bör du tänka på att avsluta ett förhållande med en sådan man.

12. Jämför dig med hans ex

Ingen kvinna kommer att njuta av konstant konkurrens. Om din man regelbundet pratar med dig om sitt ex och jämför dem med dig, är det här en stor respektlöshet från hans sida. Gör det klart för din älskade att du inte gillar det här. Om han inte lyssnar på dig finns det bara en väg ut – att lämna.

13. Likgiltighet för dina problem

Säg till exempel att du har en mormor som bor i byn och att du verkligen skulle vilja besöka henne i helgen. Men din älskade har inte för avsikt att offra sina vilodagar för din släktings skull och vägrar att ta dig till henne och argumenterar för att han är väldigt trött på jobbet, och du kommer perfekt dit med buss. Börja leta efter en ersättare för den här mannen. Om han inte kan så lite för dig, kommer han definitivt inte att bli ett pålitligt stöd som alla kvinnor drömmer om..

14. Försummar dig

Om en man upprepade gånger har föredragit möten med vänner eller fotbollsmatcher för att kommunicera med dig, är du inte så viktig för honom. När en person älskar, kommer förhållandet till sin andra hälft först för honom, och detta är helt normalt.

Naturligtvis borde du inte vara avundsjuk på en man för arbete, men om det inte handlar om att tjäna pengar för din gemensamma framtid, utan om mindre betydelsefulla saker, tänk sedan på om du behöver en person bredvid dig som helt enkelt inte uppskattar dig.

15. Ständigt omnämnande av ditt förflutna

”Ja, vem skulle du vara utan mig, kom ihåg var jag hittade dig!” – sådana fraser målar inte en man. Kanske fanns det verkligen negativa stunder i ditt förflutna, men detta är inte alls en anledning att påminna dig om detta vid varje bekvämt och obekvämt tillfälle. När allt kommer omkring, på detta sätt dödar en man din självkänsla. Han gör inte bara ont och missnöjer dig utan respekterar inte heller dina önskningar. Så med en amatör som spelar rollen som ”frälsare” är du definitivt inte på väg.

16. Brist på stöd från honom

Drömmen om vilken kvinna som helst är en stark och stark axel som du alltid kan luta dig mot. En kvinna ska känna sig säker bredvid en man, och inte som om hon körs av en tank varje dag. Om du länge har varit van vid att lösa alla dina problem själv och du inte kan vänta på stöd från din man, inte ens i ord, så är det troligtvis att du bara används. Du kanske borde överväga att bryta upp? Bestäm vem som är viktigare för dig – personen som kommer att avsluta dig moraliskt, eller den som kan bli en pålitlig stenmur för dig.