5 subtila tekniker: du vet inte när du filmas

Varför kallas speciella metoder för förförelse samma som ett lätta nyttofordon med öppen lastplattform – en pickup? Förmodligen för ett liknande paket: lätt, kommersiellt och öppet. Till nya bekanta. Och också för att ”stämma” passionen som han vill.

Så när du träffar dig ibland verkar det som om allt är otroligt enkelt och enkelt, kommunikationen går smidigt, allt är fantastiskt, detta är ödet och i allmänhet visar det sig att du är en sådan kick-ass frestare! Allt är så perfekt att det till och med är misstänkt. Som om enligt en plan som någon försiktigt hade förberett i förväg. Eller kanske är det?

Det är inte svårt att beräkna en uppriktig pickup – stereotypa fraser, rörelser, tacklingstekniker. Här har vi redan erfarenhet, vi läser allt på en gång. Men vad händer om tacklingen noggrant förkläds som ett oavsiktligt möte och söta diskreta tecken på uppmärksamhet inte i en vanlig kille vid första anblicken ger en sofistikerad förföringsmästare?

Här är fem filigranupphämtningstekniker för vilka dejting redan är en professionell hobby..

# 1: Shopping med en bild

Platser – stora och små köpcentra. Butiker är det enklaste sättet att lära känna varandra, och det finns mer än tillräckligt med potentiella offer. Dessutom shoppar rika tjejer vanligtvis och pick-up artister är ofta gigolor..

Det finns många anledningar till att träffa varandra när du handlar: ”Du har en så tunn midja. Kan du prova den här klänningen speciellt för mig? ”,” Du har samma storlek som min syster. Kan du fästa den här blusen? ”,” Flicka, kan du hjälpa mig att välja en kostym för intervjun? Det är redan om två timmar, och det finns inget att bära. Spontant utsedd ”, och sedan, efter att ha etablerat kontakt, kan du gå längre:” Du måste vara trött, kan jag unna dig kaffe? ”

Hur man beräknar: konsten att sådan diskret flirta behärskas perfekt endast av en riktig specialist. Han kommer inte att spridas i tvångsmässiga vulgära komplimanger (detta är en konkret otäckt ätning). Och troligen kommer du efter en plötslig trevlig bekantskap (detta är aerobatics) i viss förvirring. För att förstå vem som är framför dig – född eller en kille som verkligen gillade dig, är det bara möjligt genom hans ytterligare handlingar.

# 2: Rik fattig kvinna

Om du drack kaffe direkt efter att du träffades (medan du shoppade / på ett kafé / på jobbet / på ett universitet / teater / sjukhus) betyder det inte att en sådan trevlig fritid kommer att bli en integrerad del av ditt framväxande förhållande i framtiden. Han kan klara sig ganska bra en eller två gånger, men ofta tappar pickuppartisternas ekonomiska resurser snabbt. Vid efterföljande möten kommer han att leta efter de mest budgetmässiga sätten att spendera tid på. Du kommer till exempel att dricka kaffe enligt ett certifikat (10 koppar per månad för 200 rubel) i ”Mumu” eller gå tills du blir blå i parken (varför sitta någonstans, vädret är så underbart!).

Hur man beräknar: om du insisterar kommer antalet möten att minska dramatiskt. Och om han efter tre datum (numret X för upphämtningar) inte får något från dig, kommer betydelsen av din kommunikation för killen att gå helt förlorad, och han kommer snarast att leta efter alternativa alternativ. Och det finns ingen tid kvar för dig.

Nr 3: Jag älskar – jag kan inte

Inte alla kan svära evig kärlek. Speciellt i de tidiga dagarna av dejting. Antingen stöter du på en riktig romantisk, passionerad och het natur eller en pick-up artist. Det finns ingen tredje. En professionell från trevliga komplimanger (speciellt om man inte är särskilt lösningsmedel och det inte finns något annat kvar för honom), går utan dröjsmål till brinnande bekännelser. ”Jag har aldrig träffat den här”, ”fantastisk”, ”hur lycklig jag är”, etc..

Hur man beräknar: två, högst tre dagar av kommunikation räcker för att du ska förstå vem som är vem. Så snart oavbrutna strömmar av bekännelser strömmar är detta en tydlig signal om att det är dags för dig att delikat (eller inte särskilt mycket) dra sig tillbaka..