Jag skäms för min kropp: mäns syn på kvinnors brister

Inte varje kvinna anser sig vara ideal när det gäller utseende eller figur. Det är så inneboende i feminin natur att de flesta av oss hittar brister i oss själva och är mycket oroliga för det..

Oftare är inte dessa erfarenheter och försök att dölja bristen ogrundade. Naturligtvis är ett av de svåraste testerna för en ökänd kvinna att älska. Om du i livet fortfarande kan försöka dölja brister med en korsett eller foundation, så visas vi i sängen framför en partner i den mest naturliga formen. För att lägga undan onödig förlägenhet är det dags att prata om vad män verkligen uppmärksammar under sex och vad man inte behöver oroa sig för..

Män är inte uppmärksamma på:

Hårförhållande eller läckande smink

Män förstår som regel att sängen inte är den plats där en kvinna behöver hålla ansiktet till varje pris. Därför lägger de inte mycket vikt vid en tråd av strängar från en frisyr, delade ändar eller utsmetad mascara..

Liten mage eller celluliter

Rynkor i midjan, magen eller gropar på skinkorna kan inte driva bort en man från den kvinna han vill ha. Å andra sidan lockar aptitfulla former ögat, även om de är ofullkomliga. Det viktigaste är att ta hand om dig själv och ändå försöka hålla dig i god form..

För hudens jämnhet

Även om du har en liten stubb på benen eller i bikiniområdet kommer detta inte att skrämma din partner, eftersom han själv inte alltid går med ett rakat ansikte och därför förstår dig perfekt. Det enda som kan förvirra honom är den öppet försummade ”djungeln” som ser oästetisk ut.

På ofullkomliga bröst

Inte varje man kommer att vägra möjligheten att njuta av synen på en kvinnas bröst. Som regel bryr sig partnern inte i sängens storlek i sängen (han har redan uppskattat detta i förväg), hur mycket det vänstra bröstet är större än det rätta eller vilken form det är. Det är mer sannolikt att en ung man avvisas av din önskan att dölja bröstet, något som det inte är idealiskt.

Manikyr skick

Precis som med smink, är det starkare könet inte uppmärksam på manikyrens tillstånd. Det viktigaste är att det inte finns någon smuts under naglarna, och det faktum att färgen på lacken inte matchar läppstiftets ton eller att beläggningens kanter är spruckna är absolut inte viktigt för dem.

Män är uppmärksamma på:

Lukt från munnen och från kroppen

Dålig andedräkt eller svettlukt kan förvirra din partner, så ta hand om hygien och en trevlig (diskret!) Doft i förväg, vare sig det är parfym eller kroppsspray.

Onaturligt utseende

Onaturlig hudfärg bränd i en solarium eller självgarvning; en stor mängd grund; pumpade läppar eller för många hängslen, på grund av vilka elementära ansiktsuttryck inte syns; falska ögonfransar, som kan lossna när som helst och lämnar ögat skalligt – allt detta skrämmer män mycket mer än fulla ben eller skalande manikyr.

Ärr

Ja, män är uppmärksamma på ärr, men de ser inget fel med det. De tar det som en del av kroppen, och vissa tycker till och med att sådana markeringar är attraktiva..

Hudsjukdomar

Finnar, eksem, dermatit, utslag och blöjautslag på kroppen för vissa män är ett tecken på att en kvinna inte tar hand om sig själv. Men som regel orsakar sådana funktioner inte dem mycket förlägenhet, många förstår att det bara är kroppens egenskaper, på inget sätt relaterat till hygien och vård..

Styvhet

Mest av allt märker herrarna hur deras dam desperat försöker dölja något, döljer hennes brist från hans ögon. Och detta avvisar dem mest av allt, för en man är inte alltid redo att förstå varför en kvinna, i stället för att ge upp för känslor, varje minut försöker fixa hennes smink eller drar flitigt i magen och slutar andas.

Ta hand om dig själv och dröja inte vid brister