”Han gillar mig definitivt, men varför ignorerar han mig?”

Att visa sympati är en mycket känslig fråga. Psykologer lär oss att det rättvisare könet inte bör vara det första som tar initiativet. Du gillade den unge mannen, och du är uppenbarligen inte likgiltig för honom, men av någon anledning har han inte bråttom att bjuda in dig till ett datum. Det kan finnas flera orsaker, låt oss titta på dem..

Inte säker på mig själv

Kanske har han låg självkänsla och han fruktar att han inte kommer att motstå tävlingen med andra män. Din utvalda kanske förstår att du är redo att återvända, men han har helt enkelt inget att erbjuda dig i gengäld. När allt kommer omkring är du så smart, vacker, attraktiv, ljus, rolig, begåvad, karismatisk (betona det nödvändiga), och han är en vanlig kille. En särskild roll för en man spelas av hans ekonomiska solvens. Till exempel växte du upp i en rik familj, och han är van att leva från lön till lön. Därför är din potentiella pojkvän rädd att du kommer att bli besviken på honom och flyttar ifrån dig..

Inte redo för ett seriöst förhållande

Killen är inte likgiltig för dig, men av någon anledning kallar han andra till bio och restaurang. Om du inte är en oseriös tjej, förstår han mycket väl att det inte kommer att fungera med dig att ha en affär en natt. En man skulle gärna starta en familj med dig, men han är ännu inte redo för ett sådant ansvarsfullt steg. Så han försöker hålla sig borta från dig och ökar avståndet varje dag. Ett kortvarigt förhållande ger honom en känsla av sin egen överlägsenhet över det rättvisa könet. Ge honom tid att fatta ett beslut. Vad du definitivt inte borde göra är att tvinga saker..

Väger för- och nackdelar

Han plågas av vaga tvivel. Han hade redan en upplevelse av ett seriöst förhållande som slutade tyvärr. Han är inte säker på om han ska träffa någon just nu. En man försöker först reda ut sin inre konflikt på egen hand och har inte bråttom att dra dig in i den. Och skynda honom inte. Plötsligt är han fast bunden av knuten eller helt enkelt inte fri. Han är inte redo att starta ett nytt förhållande innan han avslutar det gamla. Du bör bli en ny sida i hans liv så att mannen inte vill lura dig. Detta beteende kännetecknar honom mycket bra. Den enda frågan är hur länge det kommer att plåga dig med förväntan.

Rädd för att ta det första steget

Även från skolan har du lärt dig en läxa av Tatyana Larina och aldrig ta initiativet inför en man. Endast varje regel har utrymme för undantag. Men tänk om föremålet för din sympati är naturligt blyg eller inte säker på om du gillade honom och är rädd för att bli avvisad? En ung man kan bestämma att han är obehaglig för dig, och du tycker att hans framsteg är påträngande och oacceptabelt. Om detta händer kommer det att skada din potentiella pojkväns fåfänga allvarligt. Så han är försiktig. Vad händer om han tillhör den kategorin av människor som inte är vana att vara de första som erkänner sina känslor? Han hoppas att du själv kommer upp till honom och frågar honom på ett datum. Behöver du en sådan man? Bestäm själv.

Väcker intresse

Pushkins ”Eugene Onegin” lästes inte bara av dig utan också av en potentiell gentleman. Och han vet mycket väl att ”ju mindre vi älskar en kvinna, desto lättare gillar hon oss.” Därför visar en man medvetet sin likgiltighet så att du visar nyfikenhet på hans blygsamma person. Killen vill bli en gåta som du måste lösa. Oavsett om hon ska delta i det här spelet eller inte, bestämmer flickan. Men kom ihåg att ingen man gillar att vara alltför uppmärksam från en kvinna. Var säker: om du är väldigt intressant för honom, kommer han att hitta ett sätt att visa det. En man kan vänta ett tag, men han kommer säkert att börja göra steg mot dig. Om det inte gör det, glöm det och rikta din uppmärksamhet på någon mer värdig..

Alltför idealiserar dig

Han betraktar dig som förkroppsligandet av hans kära dröm och inser att du också har en bild av en man som du har ritat i ditt huvud. Killen är rädd för att inte leva upp till dina förväntningar. Låt oss säga att han vet att du gillar brunetter och att han är blond. Eller så växte du upp i en militärfamilj, flyttade ofta och sedan dess är män i uniform tabu för dig, och han kommer bara att försvara sitt hemland. Och han misstänker inte ens att du för hans skull är redo att ompröva dina åsikter. Tipsa honom att han är ett undantag från din regel..